Posts RSS
Archieves
Twitter
Facebook
Contact us
Libros Digitales Free
About Us
Contact Us
Goggle +
Contact on Facebook
Contact on Twitter
skip to main
|
skip to sidebar
Home
»
Cocina
» Spain and the World Table
Spain and the World Table
Descripcion
Spain and the World Table
Publisher: DK Publishing | Pages: 272 | 2008-03-17 | ISBN 0756633877 |
Over 600 culinary industry leaders participated in the CIA's 2006 "Worlds of Flavor" International Conference and Festival.
By transforming the Worlds of Flavor festival into a cookbook, the Culinary Institute of America-one of the best culinary schools in the world-brings the conference's superb culinary talent right into the home kitchen. Spain and the World Table culls recipes from 25 of Spain's and the US's leading chefs, from Manolo de la Osa (proud owner of a Michelin star restaurant in Spain) to Norman van Aken (owner of Norman's in Miami and L.A.). Award-winning cookbook author Martha Rose Schulman joins the CIA in presenting 125 accessible recipes, from Manchego Cheese and Potato Croquettes with Quince Sauce to Escabeche of Halibut with "Salsa" of Marcona of Almonds, Raisins, and Serrano Ham.
Visiting chefs' cooking techniques and regional notes appear in features throughout the book. An enthusiastic foreword by Chef JosŽ AndrŽs, one of Spain's exports to America, and Greg Drescher, Director of CIA Greystone, and an introduction describing Spain's culinary history and its modern influence on world cooking round out this must-have book.
PDF | Ingles | 26Mb
(Filefactory)
-
(Rapidshare)
-
(Freakshare)
_____________________________________________________________
Share this article
:
Entrada más reciente
Entrada antigua
Inicio
eNews & Updates
Sign up to receive breaking news
as well as receive other site updates!
Popular Posts Today
Tapicería de Autos Customizados
Descripcion Don Taylor y Ron Mangus, especialistas en la creación de interiores, comparten con el lector toda una vida de experiencias y sec...
Revista @rroba Colección
Descripcion Revista @rroba Colección PDF | Spanish | 472 MB | 84 Páginas | MC Ediciones | Nº Varios | 2002-2009 Arroba, la única revista que...
Curso de Electronica y Electricidad GTZ.- 4 Tomos
Descripcion Este fabuloso libro esta compuesto por 4000 paginas, 4 tomos, cada tomo dividido en Teoria, Ejercicios y Hojas de trabajo.Para A...
Manual de Automoviles - A.Paz (56º Edicion)
Descripcion En esta 56ª edición del Manual de Automóviles de Arias-Paz se mantiene el criterio que el autor expuso en la Primera Edición, pu...
Curso en video de Pasteleria (DVD)
Descripcion Autor: Paco Torreblanca Paco Torreblanca está considerado como uno de los mejores pasteleros del mundo y un maestro en el trabaj...
Manual completo de la Madera la Carpinteria y la Ebanisteria - Albert Jackson y David Day
Descripcion Autores: Albert Jackson y David Day La madera, el diseño, herramientas manuales, herramientas eléctricas, máquinas, talleres dom...
Tecnicas De Mecanizado - Alonso
Descripcion Contenido: El puesto de trabajo, Características de los materiales metálicos, Ensayos y tratamientos de materiales, La me...
Coniferas Ornamentales
PDF | Español | 53Mb (Sharingmatrix) - (Uploading) - (DepositFiles) _______________________________________________________________...
Chiavenato - Introduccion a la teoria general de la administracion (Septima Edicion)
Descripcion El objetivo de este libro es ser el mejor texto disponible sobre teoria general de la administracion y ofrecer una vision amplia...
Windows 7 - La guia de bolsillo
Descripcion Windows 7 es el nuevo sistema operativo de Microsoft. Si desea usted añadir un toque personal a su instalación de Windows ...
Copyright © 2011.
Libros Digitales Free
- All Rights Reserved